You Can Forespørgsel her
    Navn :    
    Email :    
    Besked :
Indtast strengen i feltet
 
Stone Beads Engros-Gem sten perler fra Indien!
Velkommen til Euro Gems & Juveler
    Company er baseret i Jaipur, The Gem by i Indien, vi er et konsortium af virksomheder, der fremstiller af alle typer ædelstene. Vi har et eksklusivt udvalg af Gem Stones "Euro Gem og Jewel" et hus af eksklusive indiske Stone perler, indiske Briolettes, indiske Nuggets, indiske Gem Stone, Bali sølv perler, sterling sølv smykker.
Vores Kategori sortiment med Gemstone
Stone Perler: Vores s er en kvalitet farve sten perler og ædelstene Manufacturing Company, er udstyret med dygtige håndværkere, som er dedikeret til at gøre kunstnerisk håndværk. Vi producerer og leverer forskellige farver sten i mange smukke former. Vores skala højder af kreativitet og kvalitet i design og fremstilling af vores produkter.

Sølv Perler: Bali sterling sølv perler og beading komponenter er håndlavede på en lille ø, der hedder Bali, der ligger i Indonesien. Vores Bali sterling sølv er mindst 92,5% sølv, som er den juridiske krav for "sterling sølv" produkter. Bali sterling sølv perler eller beading komponenter kan støbes fra støbeforme eller fuldstændigt håndlavet, såsom granulerede stykker.