You Can Aanvraag hier
    naam :    
    Email :    
    Message :
Voer tekst in het vak
 
Stone Beads Groothandel-Gem stenen kralen uit India!
Welkom bij Euro Gems & Jewels
    Bedrijf gevestigd in Jaipur, The Gem stad van India, zijn we een consortium van bedrijven de productie van alle soorten edelstenen. We hebben een exclusief assortiment van Gem Stones "Euro Gem en Jewel 'een huis van exclusieve Indiase Stone kralen, Indiase brioletten, Indische Nuggets, Indiase Gem Stone, Bali zilveren kralen, sterling zilveren sieraden.
Onze Categorie Range Met Gemstone
Stone Beads: Onze's is een kwaliteit in kleur stenen kralen en edelstenen productiebedrijf, uitgerust met bekwame ambachtslieden die zijn gewijd aan de artistieke vakmanschap. Wij produceren en verschillende kleuren edelstenen leveren in vele mooie vormen. Onze schaal de hoogten van creativiteit en excellentie in het ontwerpen en vervaardigen van onze producten.

Zilver Kralen: Bali sterling zilveren kralen en kralen componenten zijn handgemaakt op een klein eiland genaamd Bali, gelegen in IndonesiĆ«. Onze Bali sterling zilver is ten minste 92,5% zilver, dat is de wettelijke eis voor "sterling silver" producten. Bali sterling zilveren kralen of kralen onderdelen kunnen worden gegoten uit mallen of volledig met de hand vervaardigde, zoals gegranuleerde stukken.