Aici puteţi Intrebare
    nume :    
    Email :    
    mesaj :
Introduceţi în caseta de coarde
 
Stone margele ridicata-Gem piatra margele din India!
Bine ati venit la Euro pietre preţioase & Bijuteriile
    Companie cu sediul în Jaipur, The City Gem din India, suntem un consorţiu de companii de producţie a tuturor geme de tip. Avem o gama exclusiva de Gem Stones "Euro Gem şi Jewel" o casa de piatra margele exclusive indiene, briolettes indiene, indian Nuggets, indian Gem Stone, Bali argint margele, bijuterii de argint Sterling.
Gama noastra de categorie, cu pietre semipretioase
Piatra margele: Al nostru este o culoare margele de piatra de calitate şi de fabricaţie companie pietre pretioase, echipate cu calificare artizani care sunt dedicate pentru a face manopera artistice. Noi producem şi furnizarea de pietre pretioase diferite culori, în multe forme frumoase. Scară nostru de înălţimi de creativitate şi excelenţă în proiectarea şi fabricarea produselor noastre.

margele argint: Bali sterlină argint margele si ciubuc componente sunt handcrafted pe o mica insula Bali numit, cu sediul în Indonezia. Bali sterlină argint nostru este de cel puţin 92.5% argint, care este obligaţia legală pentru "sterline de argint" de produse. Bali sterlină argint margele sau ciubuc componente pot fi turnate din forme sau complet mâna artizanale, cum ar fi piese granulate.