Μπορείτε Μπορεί Επικοινωνία εδώ
    όνομα :    
    Email :    
    μήνυμα :
Εισάγετε string σε κουτί
 
Χάντρες πέτρα χονδρικής-Gem λίθινες χάντρες από την Ινδία!
Καλώς ήλθατε στο Euro Gems & Κοσμήματα
Εταιρεία Βασισμένο σε Jaipur, Gem Η Πόλη της Ινδίας, είμαστε μια κοινοπραξία των εταιρειών παραγωγής όλων των πολύτιμων λίθων τύπου. Έχουμε μια αποκλειστική σειρά Gem Stones "Gem ευρώ και κόσμημα" ένα σπίτι των αποκλειστικών ινδική Stone Beads, ινδική Briolettes, ινδική Nuggets, ινδική Gem Stone, Μπαλί ασημένια σφαιρίδια, Sterling Silver Κοσμήματα.
Κατηγορία Εύρος μας με πολύτιμος λίθος
Χάντρες Stone: Για μας είναι ένα λίθινες χάντρες ποιότητα χρώματος πολύτιμους λίθους και κατασκευαστική εταιρεία, που είναι εξοπλισμένα με ειδικευμένους τεχνίτες που έχουν ως αποστολή να κάνουν καλλιτεχνική εργασία. Παράγουμε και προμήθεια διαφόρων πολύτιμων λίθων χρώμα σε πολλά όμορφα σχήματα. Κλίμακα μας τα ύψη της δημιουργικότητας και της αριστείας στο σχεδιασμό και την κατασκευή των προϊόντων μας.

Ασήμι Χάντρες: Μπαλί στερλίνα ασημένια σφαιρίδια και beading συστατικά είναι χειροποίητα σε ένα μικρό νησί που ονομάζεται Μπαλί, που βρίσκεται στην Ινδονησία. Μπαλί στερλίνα ασημένια μας είναι τουλάχιστον 92,5% ο άργυρος, η οποία είναι η νομική απαίτηση για "στερλίνα ασημένια" προϊόντων. Μπαλί στερλίνα ασημένια σφαιρίδια ή beading συστατικά μπορεί να ρίξει από καλούπια ή πλήρως Χειροποίητα, όπως κόκκους τεμάχια.