Du Kan Förfrågan här
    namn :    
    e-post :    
    meddelande :
Ange strängen i rutan
 
Sten Pärlor grossist-Gem sten pärlor från Indien!
Välkommen till Euro Gems & Juveler
företag baserat i Jaipur, The Gem City i Indien, är vi ett konsortium av företag som tillverkar alla typer ädelstenar. Vi har ett exklusivt sortiment av Gem Stones "Euro Gem och Jewel" ett hus av exklusiva indiska Stone Beads, Indiska Briolettes, Indian Nuggets, indisk Gem Stone, Bali silver pärlor, Sterling Silver Smycken.
Vår Kategori räckvidd Med Gemstone
Sten Pärlor: Vår s är ??en kvalitet färg sten pärlor och ädelstenar tillverkande företag, utrustade med skickliga hantverkare som är dedikerade att göra konstnärliga utförande. Vi producerar och levererar olika färg ädelstenar i många vackra former. Vår storlek höjder kreativitet och spetskompetens inom design och tillverkning av våra produkter.

Silver Pärlor: Bali sterling silver pärlor och beading komponenter är handgjorda på en liten ö som heter Bali, som ligger i Indonesien. Vår Bali sterling silver är minst 92,5% silver, som är den rättsliga krav på "sterling silver" produkter. Bali sterling silver pärlor eller beading komponenter kan gjutas från formar eller helt handgjorda, såsom granulerade bitar.