Иоу Цан Упит овде
    име :    
    Е-маил :    
    порука :
Унесите стринг у кутији
 
Камене перле Велепродаја-гем камене перле из Индије!
Добродошли на евро и Геме драгуље
    Компанија са седиштем у Џајпур, Драгуљ града Индије, ми смо конзорцијум компанија за производњу свих врста драгог камења. Имамо ексклузиван асортиман Гем Стонес "Еуро гем и драгуљ" кућу ексклузивних Стоне индијске перле, индијски бриолеттес, Индијски Нуггетс, индијски камени драгуљ, бали сребрне перле, Стерлинг сребро накит.
Наш Категорија Опсег Са драги камен
Стоне перле а: Наша је квалитетна боја камена перле и камење Предузеће за производњу, опремљени квалификованих занатлија који су намењени да се уметнички израде. Ми производимо и понуде разне камење боји у многим лепим облицима. Наша скала висине креативности и изврсности у дизајну и производњи наших производа.

Силвер перле а: Бали Стерлинг сребро перле и извлачење компоненте су ручно на малом острву званом Балију, који се налази у Индонезији. Наш Бали сребро је најмање 92,5% црна, што је законски услов за "Стерлинг сребро" производа. Бали Стерлинг сребро перле или извлачење компоненти може бити бачен у калупима или потпуно ручно израђен, као што су гранулата комада.