You Can Forespørsel her
    navn :    
    e-post :    
    melding :
Skriv inn strengen i boks
 
Stone perler Engros-perle stein perler fra India!
Velkommen til Euro Gems & Jewels
selskap basert i Jaipur, The Gem City of India, er vi et konsortium av selskaper produksjon av alle typer edelstener. Vi har et eksklusivt utvalg av Gem Stones "Euro Gem og Jewel" et hus eksklusive indiske Stone perler, indisk Briolettes, indiske Nuggets, indisk Gem Stone, Bali sølv perler, Sterling sølv smykker.
Vår Kategori Range Med Gemstone
Stone perler: Vår 's er en kvalitet farge stein perler og edelstener produksjonsselskap, utstyrt med dyktige håndverkere som er dedikert til å gjøre kunstnerisk utførelse. Vi produserer og leverer ulike farger edelstener i mange vakre former. Vår skala høyder av kreativitet og kvalitet i design og produksjon av våre produkter. NTNU
Sølv perler: Bali sterling sølv perler og beading komponenter er håndlaget på en liten øy som heter Bali, som ligger i Indonesia. Vår Bali sterling sølv er minst 92,5% sølv, som er lovens krav til "Sterling sølv" produkter. Bali sterling sølv perler eller beading komponenter kan bli kastet fra muggsopp eller helt håndlaget, slik som granulert stykker.